Bruning
I første fase samles bein og grønnsaker, og brunes sammen i en ovn for å fremheve smaken av beina.
Vi lager all vår kraft, fond og saus etter oppskrifter fra Norges beste kokker.
Prosessen følges nøye av dedikerte kunnskapsrike ansatte slik at råvarenes kvalitet og smak blir ivaretatt.
I første fase samles bein og grønnsaker, og brunes sammen i en ovn for å fremheve smaken av beina.
I neste fase blir så de brunede beina lagt i store kjeler og langtidskokt sammen med grønnsaker, urter og krydder.
For å produsere vår demi glace reduseres kraften med inntil 2/3.
I enden av linjen blir produktene varmebehandlet, tappet og pakket i aseptisk pakning,
Pakkes til 250ml, 500ml og 1000ml.
I første fase samles bein og grønnsaker, og brunes sammen i en ovn for å fremheve smaken av beina.
I neste fase blir så de brunede beina lagt i store kjeler og langtidskokt sammen med grønnsaker, urter og krydder.
For å produsere vår demi glace reduseres kraften med inntil 2/3.
I enden av linjen blir produktene varmebehandlet, tappet og pakket i aseptisk pakning,
Pakkes til 250ml, 500ml og 1000ml.